Het sponsordiner dat plaats zou vinden op donderdagavond 19 maart gaat als gevolg van het coronavirus niet door. In samenspraak met het Koning Willem 1 College gaan we het sponsordiner verzetten naar 2021. Het sponsordiner zal dan ook in maart plaatsvinden. Iedereen die met ons zou mee-eten heeft persoonlijk bericht gehad.

Hieronder leest u het bericht van 2020.

Father Amal

Het sponsordiner wordt georganiseerd door studenten van het Koning Willem I College in Den Bosch. Studenten van de afdelingen Marketing, Horeca en Artiest zorgen iedere keer voor een geweldige avond in Indiase sfeer en in de prachtige ambiance van het Koning Willem 1 College. De opbrengsten van het sponsordiner (na aftrek van onkosten) gaan dit jaar naar de projecten van father Amal ter voorkoming van kinderarbeid.
Father Amal zou eregast zijn van het sponsordiner. Maar hij heeft zijn bezoek aan Nederland in verband met het coronavirus ook moeten afzeggen. We hopen dat hij er de volgende keer wel bij kan zijn.

Meer informatie

Wilt u meer informatie? Of wilt u er bij zijn? U kunt als bedrijf of organisatie een eigen tafel voor uw medewerkers en relaties reserveren. U kunt ook gezellig aanschuiven bij anderen die ook individueel komen. U betaalt €100,- per persoon. Stuur een mail met uw naam en telefoonnummer naar info@colourfulchildren.nl

Bestuurslid Els met father Amal in Namakkal, India, januari 2020

Pin It on Pinterest

Share This