Wil jij Colourful Children steunen? Dat kan ook door een prachtig kunstwerk te kopen! Oprichter Jan Nelissen verkoopt 3 foto’s van topfotograaf Jan Banning, 6 foto’s van collages van kunstenaar Martine van Rappard, en 1 werk van Marianne van Heeswijk. De opbrengsten gaan naar onze stichting!

Jan Banning

Jan Banning won in 2004 met zijn serie Bureaucratics (foto’s gemaakt in India) de World Press Photo. Deze serie werd nadien nationaal en internationaal tentoongesteld, a.o. in de Kunsthal in Rotterdam. Er worden 3 foto’s uit deze serie te koop aangeboden.

India Bureau Typeroom foto van Jan Banning
India Bureau Typeroom

Martine van Rappard

Martine van Rappard (1946 – 2020) was in meerdere opzichten een getalenteerd mens. Zij studeerde psychologie, was eerste violiste in het Nederlands studenten orkest en een uitstekende ruiter. Zij werkte in de 70er jaar bij het Jongeren Advies Centrum, richtte het eerste Blijf van mijn Lijf huis op en bleef actief in de vrouwenbeweging.

De laatste 10 jaar van haar leven kreeg Martine zware lichamelijke klachten en was ze fysiek nog maar tot weinig in staat. Vanaf 2017 tot haar overlijden in 2020 heeft zij collages gemaakt, waarvan er in 2018 15 geëxposeerd zijn in Museum Drachten. Zij liet 115 collega’s na, waarvan er 6 zijn uitgezocht om als foto, in beperkte oplage en in verschillende formaten te verkopen ten bate van Colourful Children.
De collage wordt in een houten lijst aangeboden vanaf € 50,- per stuk (exclusief verzendkosten). Bij aankoop van meerdere collages wordt een korting gegeven van 10%

foto van collage Martine van Rappard
Foto van collage 2018

Marianne van Heeswijk

Een laatste kunstwerk dat te koop is, is van Marianne van Heeswijk.

Marianne van Heeswijk
Uit 2020

Meer informatie

Wil je meer weten over de afmetingen, prijs of de kunstenaar? In onderstaande document geeft Jan Nelissen je meer informatie, of download de pdf hier. Je kunt ook altijd contact met Jan opnemen. Stuur hem een mailtje: adk5211@gmail.com

Share This