Het bestuur

Mr. Jef Oomen

Mr. Jef Oomen

Voorzitter

Ik ben Jef Oomen, werkzaam als notaris bij Huijbregts Notarissen & Adviseurs in ’s-Hertogenbosch. Het heerlijke aan mijn vak vind ik het omgaan met en het ontzorgen van allerlei soorten mensen. Vanuit die houding is het natuurlijk heel gewoon dat je je inzet voor deze kinderen die vaak niet eens in staat zijn om zorg te vragen.

Els Schouten

Els Schouten

Secretaris

Ik ben Els Schouten, secretaris bestuur Colourful Children en initiatiefnemer. Ik heb lang gewerkt in de sector van jeugd en onderwijs. ”Het is superfijn om iets te kunnen doen voor deze kinderen. We werken samen met kleinschalige Indiase organisaties. Daardoor kunnen alle giften ook echt direct voor de kinderen, hun moeders en de school besteed worden”.

Ton Verhoeven

Ton Verhoeven

Penningmeester

Ik ben accountant van beroep, getrouwd en vader van 2 zonen. Het feit dat ons welvaartspeil zoveel hoger is dan in heel veel andere landen deed mij besluiten me in te zetten voor deze kansarme kinderen in India. Dat zij ook nog een verstandelijke beperking hebben maakt hun positie des te schrijnender. Met de voorbeelden bij de hand hoe wij in Nederland met deze kinderen omgaan is mijn inzet vanzelfsprekend.

Casper Smits

Casper Smits

Bestuurslid

Mijn naam is Casper Smits, 46 jaar en ik woon in Nijmegen. Het is 10 jaar geleden dat ik Els en Jan, initiatiefnemers, ontmoette en dat ik samen met mijn partner Angelique besloot Colourful Children te sponsoren. In 2014 ben ik met mijn gezin bij het CC-huis op bezoek geweest. Dit was een prachtige, onvergetelijke ervaring. De kleinschaligheid van de stichting spreekt mij aan en hier heb ik altijd vertrouwen in gehad. Ik vind het fijn om nu ook bestuurlijk een bijdrage te leveren.

Leone Brokx

Leone Brokx

Bestuurslid

Ik ben Leone Brokx en woon samen met Harrie en hond in Gendt. Ik heb het goed, ben gezond, heb werk, een dak boven mijn hoofd en veel vrienden en familie. En dat komt ook dat ik het geluk heb dat ik in Nederland geboren ben. Daarom vind ik het vanzelfsprekend om iets bij te kunnen dragen om het leven van kwetsbare kinderen in India te verbeteren. Ik geloof in de werkwijze van Colourful Children: het ondersteunen van (kleine) lokale initiatieven. Als communicatieadviseur kan ik een bijdrage leveren om de werkzaamheden van Colourful Children bekend te maken onder een bredere doelgroep om zo meer donateurs te krijgen.

Jan Nelissen

Jan Nelissen

Adviseur van het bestuur

Ik ben, samen met mijn vrouw Els, initiatiefnemer van Colourful Children. Wij vinden dat we het zo goed hebben, dat we besloten hebben daadwerkelijk zorg te dragen voor een project voor kinderen die anders geen enkele kans op ontwikkeling hebben.

Share This