Wilt u Colourful Children steunen en een prachtig kunstwerk in bezit krijgen? Koop dan 1 (of misschien wel meer) van de kunstwerken. De totale opbrengst gaat naar onze stichting.

Foto van Jan Banning

Jan Nelissen (een van de oprichters van de Stichting Colourful Children) kocht in 2008 van de fotograaf Jan Banning foto’s uit zijn serie ‘Bureaucratics’. In 2004 won Jan Banning met zijn bureau- foto’s uit India de 1ste prijs World Press in de serie portretfoto’s. Na 2004 zijn de foto’s geëxposeerd op nationale en internationale tentoonstellingen, aangekocht musea, collecties en particulieren. Jan biedt het volgende schilderij aan voor de verkoop:

Uit de serie: Indiase bureau / Bureaucratics

Formaat 80 x 80 cm.

Prachtig ingelijst

De foto wordt op 20 juni om 14.00 uur geveild door Veilinghuis AAG Auctions in Amsterdam. De hele opbrengst gaat naar Colourful Children.

Meer informatie: Op de website van AAG vindt u alle informatie over het kunstwerk en het bieden: https://aag.cloudcatalogus.nl/Home/Catalog Het kavelnummer is 179

U kunt eventueel ook contact opnemen met Jan Nelissen adk5211@gmail.com

Kunst van Mette Bauer

Uit de nalatenschap van Walter de Boer zijn aan de Stichting Colourful Children een aantal schilderijen gegeven die gemaakt zijn door een tante van Walter: Mette Bauer (geboren in 1917). Zij was aanvankelijk autodidact maar heeft op latere leeftijd lessen genomen o.a. bij Ger Lataster. Er worden 9 schilderijen van haar te koop aangeboden tegen een schappelijke prijs. De hele opbrengst gaat naar Colourful Children.

Dit is 1 van de schilderijen die te koop wordt aangeboden: Boerenhoeve 50x 75 cm.

Prijs € 125,-.

In dit document vindt u informatie over alle 9 schilderijen die te koop worden aangeboden. Update: Boerenhoeve, pag. 4 en Dagje strand, pag. 2 zijn verkocht!

Wilt u meer informatie of wilt u een schilderij kopen? Neem dan contact op met Jan Nelissen via adk5211@gmail.com

Share This