Het sponsordiner dat plaats zou vinden op donderdagavond 19 maart gaat als gevolg van het coronavirus niet door. In samenspraak met het Koning Willem 1 College verzetten we het sponsordiner naar 2021. Het sponsordiner zal ook dan in maart plaatsvinden. Iedereen die met ons zou mee-eten heeft persoonlijk bericht gehad.

Sponsordiner en het Koning Willem I College

Colourful Children organiseert al een aantal jaren een sponsordiner dat georganiseerd wordt door studenten van het Koning Willem I College in Den Bosch. Studenten van de afdelingen Marketing, Horeca en Artiest zorgen iedere keer voor een geweldige avond in Indiase sfeer en in de prachtige ambiance van het Koning Willem 1 College. De opbrengsten van het sponsordiner komen na aftrek van onkosten ten goede aan een project van Colourful Children. In 2020 naar een project van father Amal om een computerlokaal in te richten.
Father Amal zou eregast zijn van het sponsordiner. Maar hij heeft zijn bezoek aan Nederland in verband met het coronavirus ook moeten afzeggen. We hopen dat hij er een volgende keer wel bij kan zijn.

Meer informatie

Deelnemen aan het sponsordiner in 2021? U kunt als bedrijf of organisatie een eigen tafel voor uw medewerkers en relaties reserveren. U kunt ook gezellig aanschuiven bij anderen die ook individueel komen. U betaalt €100,- per persoon. Meer informatie? Stuur een mail met uw naam en telefoonnummer naar info@colourfulchildren.nl

Bestuurslid Els met father Amal in Namakkal, India, januari 2020
Share This