Begin januari 2020 gaan we met 8 personen vanuit Nederland naar India. We bezoeken de projecten van Colourful Children en gaan in gesprek met de kinderen, de ouders, de begeleiders en de Indiase organisaties die de projecten runnen.

Door het persoonlijke bezoek willen wij nog meer te weten komen over de onderwijssituatie van de kinderen en jongeren, de kansen voor vrouwen en meisjes, en inkomensverwerving voor de vrouwen.

De groep van 8 bestaat uit bestuursleden en trouwe vrienden/donateurs van Colourful Children: Lindy, Luce, Casper, Angelique, Corriene, Leone, Jan en Els. Het belooft een inspirerende reis te worden. U zult het zeker terughoren!

Op de foto ziet u Els en Luce tijdens een werkbezoek van vorig jaar. Op bezoek bij Janci en Xavier van Nambikkai Ilam. Ook de zus van Janci, Alphons, was erbij. We kregen cadeautjes!

Share This