Op donderdagavond 19 maart organiseren de studenten van het Koning Willem I College in Den Bosch een sponsordiner voor Colourful Children. Studenten van de afdelingen Marketing, Horeca en Artiest zorgen iedere keer voor een geweldige avond in Indiase sfeer en in de prachtige ambiance van het Koning Willem 1 College.

Father Amal

De opbrengsten van het sponsordiner (na aftrek van onkosten) gaan dit jaar naar de projecten van father Amal ter voorkoming van kinderarbeid. Father Amal is in maart op bezoek in Nederland en hij is eregast bij het sponsordiner. Hij zal ook kort ingaan op de schrijnende problematiek in het gebied waar hij werkt. 

Reserveren

Het sponsordiner is bedoeld voor iedereen die Colourful Children een warm hart toedraagt. U kunt als bedrijf of organisatie een eigen tafel voor uw medewerkers en relaties reserveren. U kunt ook gezellig aanschuiven bij anderen die ook individueel komen. U betaalt €100,- per persoon.

Bent u erbij?

Wilt u aanwezig zijn bij het sponsordiner? U kunt het bedrag overmaken op rekeningnummer NL18 RABO 0120 5366 84. U kunt het bedrag ook via iDeal aan ons overmaken. Ga naar https://www.colourfulchildren.nl/steun-ons/ en vul bij bericht ‘sponsordiner’ in.

Heeft u nog vragen? Stuur dan een mail met uw naam en telefoonnummer naar info@colourfulchildren.nl

Bestuurslid Els met father Amal in Namakkal, India, januari 2020

Pin It on Pinterest

Share This